CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, June 12, 2012

wuuu ke mooo??



ice cream moo..yang aku suke makan..
laki aku pun suke nak tiru minat aku..tsskk..tsskk


aritu..laki aku ajak singgah kedai runcit kat area taman..dekat ngn umah aku la..

si suami : bos..ade ice crem wuuu ka??<--confident xbertempat
si isteri : huhh??

kedengaran gelakan dari customer2 lain..
pandang kanan..pandang kiri..belakang ..depan..
..suami aku kerr??suami aku ker??..mintak nyawa
guling-guling..sambil hentak2 kaki..

tokey  :..wwuu??
si suami : eerr...
si isteri : T______T bukan wuu la...mooo!!..<<--ggeerr...ramm
(..mane la laki aku dapat perkataan wuu tu..aneh ..)
si suami : aaaa...ice crem moo...
si isteri : (sambung pitam balik...mintak nyawa..)

keluar dari kedai

si isteri : kahkahkaahhh...hadoi..sayang..
saya penat la balik keje..xyah la nak buat lawak time2 petang ni..

si suami : cakap macam tu..sayang kejam..saya cume nak beli untuk isteri saya je...T__T<<-- wat muke seposen..
si isteri : huh??aloloooo..sian nye.. wwuuuu???
si suami : tengok tu...aaaaa...tssk..tsk..
si isteri : wwuuuu??  <<--ayat ni aku ulang sampai tdo..laki aku pasti menangis dalam tawa..


dari kedai sampai balik umah..aku gelak giler punye tahap..macam nak pitam cepat..kalau boley nak mintak laki aku gulingkan aku cepat2..supaya cepat sampai rumah..STRESS!!.....


bahagia kan??


p/s : kalo aku datang bulan...seminggu2 aku nangis tepi peti ice cream pun laki aku x peduli..sebab x nak bagi aku makan bende sejuk2..xpaham betul...tsskk..tssskkkk....#@!@#^%@$%#^%#

No comments: