CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 15, 2011

wat the hulk!


tekejut punye la pasal kan??..
saje nak cari pasal..

dalam leka ber ym..
sambil layan blog orang...<<--bukan kaki mengular (x ngaku)
oopss... BOS???
tibe-tibe datang terpacul macam tetamu yang mengundang diri sendiri..
pengsan jap.. =.=!
xsempat nak logout..

nasib baik sempat hide..
but still nampak icon ym kat bar bawah..
<--more-->
terus dia bagi arahan..yang berbunyi..arahan!!..arahan!! and bagi keje kat aku..
maka..memang sah dia bos..memang dah keje bos bagi arahan
terus aku cam geram..
sambil ketap-ketap gigi..
rasa macam nak libas orang..
tibe-tibe orang call kat tempat aku cari dia..
terus dia menapak kat tempat aku..dan menghadap pc..

habis telefon..dia sambung terang kan kat aku keje yang nak kene buat..
hadduuiii..
dalam hati berdoa..
dgn harapan xde yang ym ngn aku...dan bagi kata-kata pujangga yang gelimat..mat..
sambil lutut terketar-ketar..
jantung mcm reput kejap......terus xberfungsi
terus aku bajet macam paham semua..dan wat reaksi macam tak perlu tunjuk ajar dari dia..
terus dia blah .....sambil berkata

"buat yang tu dulu"
maksudnyaa??? ...jgn ym dulu..begitu kah??
"baik..."<<--dengan harapan jawapan itu la yang terbaik
ffuuhhhh...legaaaaa~
terus ase nk block laluan ke tempat aku dengan kotak-kotak...
demn men!
  kesiaannnnn~
penangan bos punye pasal..
2gu sampai aku jadi BIG BOSS!<<--tengok la aku nanti..letak kaki atas meja..sambil goyang kaki.. muka dongak ke langit (ade hati)

p/s: kenape arini dia pakai selipar jepun??..kalau tak...15 batu dia jalan aku dah dengar..sempat la nak shutdown pc.. =.=!

2 comments:

misz sheyla said...

tu dia la...hang asyik mengular ja

scha_imal87 said...

tu cara nk reles tensen..keje tu semua dooonia semata-mata.. ko taw..bahahhaha