CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 12, 2011

mohon doa rakan-rakan blogger.. T.T

Assalammualaikum..



lame dah aku xhupdate blog..
sekarang macam2 bende aku nak fikir...

masuk arini dah 5 hari ayah boyfren aku dok kt PPUM..
dan weekend lepas aku turut melawat ayah dia dekat hospital tu..

arini..bakal ayah mentua aku kene wat Transesophageal Echocardiogram (TEE)...
bunyi lebey kurang gitu la kot...
semalam (ahad) dokter bgtaw..dokter nak masukkan kamera..
sebab dokter nak tengok jantung di bahagian mane yang rosak.. T.T


sblm ni ,2 2 tempat yang ayah dy g..dokter pakar swasta dan dokter hospital kerajaan kat kedah memamg ade bagitaw yang injab jantung ayah boyfren aku dah bocor..so dokter bajet nk masukkan belon spring..dlm urat/injap..lebey kurang gtula..
aku xpaham sgt mcm mane kaedahny sbnrny..
so sebelum nak masukkan belon spring...
dokter kene tengok..bhgaian mane yang dia nak kene masuk kan..

<--more-->
dan boyfren aku baru sms td....
dokter cakap,ijap ayah dia memang dah rosak teruk..T.T..
dokter ckp dah xboley nak masukkan belon spring kat injap ayah dia..
xde jalan lain..jantung ayah dia kene belah/ operate..
risiko mmg agak tinggi.. T.T
sekarang..ayah dia tanak buat operation jantung..

aku mohon doa2 dari korang..
semoga di permudahkan segala urusan..amin..


"Ya Allah..Engkau berikanlah kekuatan dan 
semangat yang tinggi kepada Bakal Ayah mertua ku..
Engkau berikan lah ketabahan dalam diri beliau 
dalam menempuh ujian dan dugaan darimu Ya Allah.."

"Sesungguhny,Allah s.w.t adalah sebaik2 perancang..
dan hanya DIA yang mengetahui segalanya"

p/s : aku xdapat bayangkan appoinment ayah dy dgn hospital kerajaan kat kedah bln 4 tahun depan..sekarang pun kite dah tengok sakit ayah dy tahap mana...Ya Allah...~

6 comments:

misz sheyla said...

mak aih.. yeke??? hurm x dapat aku bayangkan...nk suggest ape pun tak tahu...kalo wat risiko tak wat risiko gak... hope ayah die sihat... hope family die leh wat keputusan... solat istikharah la wei... mintak petunjuk...

scha_imal87 said...

hhmm..tula... T.T..ayah dy tanak buat..tp dokter ckp ayah dy kene buat jugak..hhmmm

TIA OF REVENGE said...

sbr jak eya, mudah-mudahan xda pa2, n moga cepat sembuh. amin..

scha_imal87 said...

amin..thanks tia...T.T...

Zulfaiz Jasni said...
This comment has been removed by a blog administrator.
scha_imal87 said...

zulfaiz : haah..sekrang dy mmg kene amek opration by pass..tp keadaan jntung ayah dy mmg dh 98%..hhmm..takut..thnks for d info.. =)