CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, June 6, 2011

Ajal maut d tangan Tuhan






"kenal x budak nama Mahathir bahagian kompentesi..dy da meninggal...kene virus kencing tikus..taun depan da nak kawen.."

eerrkkk.....

Astaghfirullah Hal ‘Azim..eeerrrkkk???.subhanallah...eeerrrkkk lg??(nasib sebut dlm ati..org xdgr...fffuuuhhhh..lega...)<--aku cam sentap kan..lupe nak sebut ape sepatutnya bile orang meninggal..sepatutnya cam ni..-->>"INALILLAH WA INALILLAHIRAJIUN" ...aduyai..boley gtu??(xpe..d maafkan..mungkin sebab aku blom mkn..asyik pk nak tapaw aper time otw nk g cafe kan??..dan medulla oblongata blm dapat bertindak balas<<--...alasan yg kukuh..=,=!)..sila abaikan.~


ape perasaan korang bile orang yang korang sayang..tibe2 pergi menemui ILLAHI....??sdey??frust???sebak??give up??nak nanges??pasrah??sentap??kecewa??
nak terjun bangunan??hhaaiipp!!...sila jangan mengade..

ajal juga xmengira mase..xkisahla mude ker..tua ker..mungkin arini..esOk..or luse..kadang2 aku baca paper..
mase kawen pun boley excident lalu meninggal<<-- yg ni sgt sadis OKEY!!

<--more-->
apetah lagi..mcm arwah tersebut yg telah merancang bakal berkahwin pada hujung tahun ni..
ape perasaan gadis tsbut??
opcos la sdey...
org yg xsdey..adalah org yg xde perasaan..bila mana hatiny sangat2 kering kOntang...siap merekah2 lg...wpun musim salji ker..banjir ker..musim tengkujuh ker..hujan ker..hati ny tetap kerrriinggg kontang...noktah..


nak2 lagi bila suma preparatiOn untuk weeding mayb da totally settle..
kalau aku d tempat gadis tu??...
hmmm...xtaw nk ckp ape...
yang penting..aku sangat..sangat..sangat..sangat..ssaannngaaaaattttt xkuat (menunjukkan aku sangat xkuat la kan??ker stil xnmpk lagi yg aku xkuat??)
untuk tempuhi bende2 macam nie...kita xmintak...kalo bOley..d jauhkan dari hdup aku..sebab aku xsanggup nak tempuhi ny...xkisahla sape2 orang yg aku sayang..family aku ke..bf aku ker...yela..da bertahun bersama..mcm2 kenangan korang dgn org2 yg tersayang..sanggup ker korang?? mungkin ade sesetengah orang,still kuat nak berdepan dengan bende macam tu..tapi tidak bg aku..aku sangat2 perlukan mereka..aku rela pergi dulu dari mereka... T____T..sob2..ttsskk..tssskkk...

sekarang ni..ajal memang xmengira usia..muda2 pun boley meninggal awal..selsema babi ke..virus kencing tikus ker..selsema burung ker.. mungkin ade penyakit baru lak..virus kencing tenuk?ker?cipan ker?...semOga kita sentiasa d lindungiNya...

tula orang cakap kan..jodoh..pertemuan..ajal..maut..semua d tangan TUHAN...kita sebagai umatnya...hanya mampu merancang...TAMAT~

mode : insaf..semoga gadis tersebut kuat dan tabah tempuhi semuanya..amin~

2 comments:

wahida said...

semua yg hidup pasti mati...

scha_imal87 said...

dats true sis...T___T