CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 13, 2013

NEW DESIGN SHAWLS TRIBAL DAN COTTON JAKEL

ASSALAMMUALAIKUM..

Dapatkan design terbaru shawls tribal dan cotton jakel..huhuu
ni design terbaru untuk march 2013 taw..



ni contoh shawl yang dilipat...



yang gambar kat bawah pulak gambar aku pakai shawls..yela..bila lipat tak nampak sangat macam mana bentuk and design shawl ni kan..so orang request untuk aku pakai dan ambik gambar..
so aku dengan paksa rela menjadi model untuk shawls ni..
gambar memang saja aku tulis2 code kat muka bagai..
takut orang salah guna kan gambar aku..huhuu..ade ke..
hahahhaa..macam la orang hadap sangat kan..
tapi tak kesah la..
untuk safety ..itu yang paling penting..

hihiiii...
sila layan gambar di bawah..



 RM 25/EXCLUDE POSTAGE

Monday, March 11, 2013

RESTOCK UNTUK BAWAL TRIBAL ALA ADIJUMA

Assalammualaikum ...
lately ni aku agak bizi sikit..
hehehee...
dari dulu alasan yang same kan..
bizi la sangat..matakeatassangat2taw..

arini aku nak buat restock untuk bawal tribal ala adijuma..

stock adalah seperti di bawah..





kalau sesiapa berminat...
or nak belikan untuk kekasih hati..kakak ipar..adik kesayangan..or mama kesayangan..
boleh la oder yer..
sebarang pertanyaan or untuk oder bolehla emel ke 
e3ya_vara87@yahoo.com 
or inbox ke link fb aku 
or pages 

opss..hampir terlupa..Untuk harga tudung bawal nie..RM15/helai ...
murah kan..
ape tunggu lagi...dapatkan segera.. 
tq... <3