CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 27, 2013

BABY FUN TIME

 Lamaze Play & Grow Stretch the Giraffe - Refresh


Full of developmental features that capture baby's imagination and stimulate the senses
Features clacking rings, squeaker, crinkle, bungee legs, colorful ribbons, and a knottie tail.
Lamaze link attaches to play mats, diaper bags, and strollers for on-the-go fun

RM27/pc not inclusive postage
postage RM7 (wm) or RM10 (em)

 Lamaze Musical Inchworm (yellow)

Size (LxWxH / WT):
24.00 " x 3.50 " x 2.63 " / 0.40 lbs
Age : Birth and up




The Lamaze Musical Inchworm is full of surprises for baby to discover.
Squeeze the nose to hear a fun song. Textures and sounds encourage exploration, while bright colors promote visual stimulation. This little worm can help make tummy time fun! And, use the ruler on the Inchworm's tummy to track baby's growth.

RM27/pc FREE postage
add RM3 for sabah/sarawak

 Sit me up cosy - pink


NOW RM120 not inclusive postage
postage RM10 (wm by kangaroo) or RM15 (em by eparcel)



Each Box contains;
1 unit big flower playmat
1 unit air bag cover with big head
4 unit accessories/toys
2 unit air bag
instruction
1 unit air pump

 Baby walking assistant


RM28
postage RM7 (wm) or RM10 (em)

 Sit me up cosy deluxe - purple


NOW RM145 not inclusive postage
postage RM10 (wm by kangaroo) or RM15 (em by eparcel)



Each Box contains;
1 unit big flower playmat
1 unit air bag cover with big head
1 unit ring
3 unit accessories/toys
2 unit air bag
1 unit air pump
instruction

Brights starts Play Gym


RM130
postage RM18 (wm) or RM22 (em)



Lamaze P&G Marina The Mermaid


Marina is full of developmental features that capture baby's imagination and stimulate her senses. She has fun, flowing hair, a rattle star and seahorse teether. Her mermaid's tail has fun, feathery fabric and a peek-a-boo mirror.



RM27/pc not inclusive postage
postage RM7 (wm) or RM10 (em)


 Lamaze cat

RM27/pc
postage RM7 (wm) or RM10 (em)



Lamaze P & G Kerry Fairy


Kerry the Fairy will flutter with you everywhere...her portable clip
means take-along fun "on the fly". This plush toy's interactive
features include a multi-colored rattle and crinkle wings for endless
discovery play. High-contrast patterns stimulate vision. Perfect for
baby's first doll. 

RM27/pc not inclusive postage
postage RM7 (wm) or RM10 (em)


untuk keterangan lajut boleh visit ke page Babyshopaholic  ..jangan lupa like..hehehe..
banyak lagi barang-barang baby yang akan di uplod..
nak oder boleh inbox terus..tq

BABY PRE-WALKER

 PW35

BRAND: MOTHERCARE
SIZE:
+/- 11CM (UP TO 6M)
HARGA :RM24.00

Burberry navy blue
Size:
6-12m
6-12m
Harga: RM24

PRE WALKER PUMA BLACK RED
SIZE:
3-6M
6-12M
Harga :RM24

 guess star
Size:

3-6m
6-9m
Harga :RM24



Red guess

Size:
6-9m
Harga:RM24



GUESS BLUE

Size:
6-12m
12-18m
Harga:RM24


 Puma grey


Size:
6-12m
12-18m
Harga:RM24

 Puma se white

Size:

0-6m
6-12m
Harga:RM24


 Puma yellow blue


Size:
6-12m
12-18m
Harga: RM24


PW37
BRAND: MOTHERCARE
SIZE:
+/- 12CM (UP TO 9M)


HARGA : RM24 

PW39


SIZE: +/- 12CM (UP TO 9M)
HARGA : RM24 
 PW41

BRAND: GUESS


SIZE:
+/- 11CM (UP TO 6M)
+/- 13CM (UP TO 12M)

HARGA : RM24

 PW26

BRAND: ZARA BABY
SIZE:
+/- 11CM
Harga :RM24

 PW43

BRAND: BURBERRY 
SIZE:
+/-11.5CM (UP TO 9M)
+/-13.5CM (UP TO 18M)
Harga :RM24


 Nike Yellow

Size:
3-6m
Harga :RM24


PW38
BRAND: GUESS
SIZE:
+/- 11CM (UP TO 6M)
+/-12CM (UP TO 9M)
+/-13CM (UP TO 12M)
Harga :RM24


Burberry choc
Size:
0-6m
6-12m
12-18m
Harga: RM24

NOT INCLUDE POSTAGE
semenanjung : RM7
Sabah /Sarawak :RM10

untuk keterangan lajut boleh visit ke page Babyshopaholic  ..jangan lupa like..hehehe..
banyak lagi barang-barang baby yang akan di uplod..
nak oder boleh inbox terus..tq

BABY BUSHA



Salam blogger-blogger sekalian..
untuk maklumat lanjut & kalau ada berminat untuk baby busha boleh inbox kt
or email ke e3ya_vara87@yahoo.com 
..
nak tengok barang-barang baby yang lain-lain pun boleh datang melawat pages
bagilah sokongan sikit..dan jangan lupa untuk like..
heheheee

Nanti aku akan update lagi..


baby Busha Design A - F 
Harga : RM 12.00/1pcs
Size : 80cm up to 1y
90cm up to 2y
95cm up to 3y
Design B sold

 Baby Busha Design G - L
Harga : RM 12.00/1pcs
Size : 80cm up to 1y
90cm up to 2y
95cm up to 3y
Design I sold
aby Busha Design M - R
Harga : RM 12.00/1pcs
Size : 80cm up to 1y
90cm up to 2y
95cm up to 3y


Baby Busha Design S - X
Harga : RM 12.00/1pcs
Size : 80cm up to 1y
90cm up to 2y
95cm up to 3y

not include postage
semananjung m'sia :RM7
Sabah/Sarawak :RM10


kehidupan sepanjang berbadan dua

Alhamdulillah, sekarang dah 6 bulan lebih usia kandungan aku. So far, start dari 4 minggu, aku tahu aku preggy, aku memang tak ada mengalami sebarang alahan. perasaan bersyukur yang tak terkata..kalau ada pun, Sekadar tak ada selera makan sahaja. ok la, kalau nak di compare dengan orang lain, yang sampai 2nd trimester still vomit..demam bagai..kena admit hospital sampai berminggu- minggu la,kena masuk air la.tapi aku syukur sangat-sangat sebab aku tak ada sampai tahap seteruk tu...Terima Kasih Ya Allah, kerana Engkau permudahkan segala urusan aku selama aku berbadan dua ni. Semoga di permudahkan segala urusan aku sehingga bersalin nanti...Amin~

Tanda- tanda aku mula preggy, tekak loya-loya...selera makan tak ada..dan tahap tidur aku mengalahkan orang kerja buruh..balik keje..makan..solat ..tido..lepas isyak mesti aku dah tido...Alhamdulillah, sebab dapat suami yang sangat memahami diri aku nih yang sedang preggy..semua kerja-kerja rumah..suami aku yang buat..menyapu..mengemop..cuci baju..sidai dan lipat semua suami aku yang uruskan..sampaikan hari2 suami aku sediakan susu anmum untuk isterinya..seronok kan?? hehehe..kalau pergi kerja..suami aku memang siap2 sediakan susu dalam bekas..dan siap pesan kat aku jangan lupe minum susu..nasibla aku ni boleh telan ape-ape susu..so,susu aku jarang la skip..minum 2 kali sehari..seperti yang di nasihatkan oleh dokter...sekarang suami aku memang merangkap dokter..kalau  tak minum..habesla..dia akan bancuh yang 2 kali minum punye dalam sekali..puiih..terpaksa la aku telan...tapi tu lah kan..beruntungnya dapat suami macam ni...alhamdulillah...Sesungguhnya aku sebagai Hambamu sangat bersyukur Ya Allah..

Apa yang diidamkan, selagi en suami boleh cari,selagi tu lah dia akan cari sampai dapat..kekadang kesian, bila aku cakap tak payah..laki aku memang tak kan peduli...dia akan cari sampai dapat.Tapi syukur jugakla,aku tak ada la mengidam bende yang bukan- bukan or bende yang susah nak dapat...ala...kalau setakat durian,bersepah kot nak cari..tapi kalau hari-hari nak makan durian..tu bukan baby yang ngidam..tu namamya mak nya yang nak muntah kedarah
kan?