CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, November 7, 2012

samsung galaxy note 2



Agak lama dah menyepi dalam dunia blogger. tahap kemalasan tak payah nak cerita,kang kalau aku cerita semua boleh muak mendengarnya dan tak ade siapa yang sanggup nak tadah kan telinga..puii.paham-paham la kan hidup selepas berkahwin memang macam tu..tapi alhamdulillah..hidup dah kahwin memang bahagia berdouble-double gandanya.

Merujuk kepada gambar di atas,bukan atas ihsan en.google ok,itu adalah gambar puan empuya barang.huft.Actually,hubby memang dah lama nak bagi present untuk isterinya yang tercinta.ehem.Mula-mula,isterinya yang mata duitan ini memang gilakan barang kemas.Alaaa,biasala.kalau stock macam mak jemah memang test mak  cik-mak cik kan.tapi kalau beli mas,memang la tak rugi,sebab mas sangat bernilai dan beli bukan sebab aku nak jual balik.Tak kan la suami dah beli mas sebagai hadiah,lepas tu kau sibuk pulak nak menjual.orang macam ni mungkin tak pernah makan lempang .

so,weekend lepas en.hubby ajak pergi shopping,niat nya hanya nak shopping baju.tengok-tengok,plaza lowyat la tempat beli baju.tak logik.tak logik.plaza lowyat cuma menjual gadget je ok.

hubby : sayang nak samsung tab or samsung note 2?
isteri: ????????????????
hubby : samsung note nak?
isteri: eeeeerrrrrrrrrrrr.....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
isteri : sayang,sayang betul ke nak belikan saya note 2?
hubby : kalau sayang tanak,saya tak offer dah.sayang tak menyesal ke?
isteri : ok! saya nak note 2!!!!

sebelum beli,aku memang banyak fikir.Nak beli ke tak,nak beli ke tak.nak beli ke tak.kalau