CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, July 10, 2012

j1 in my pocket!..d5000 anyone interested??



entry lepas aku ade cakap aku nak letgo Nikon D5000 aku kan?
ramai yang tanye berape harga n wat-wat lah...
ade yang juz nak beli body..
ade yang nak beli lense..
ade yang nak beli beg dia..tripod.. <<-- yang tu aku tipu..
dan ade pulak yang saje suke-suke tanye..nasibla aku ni suke nak melayan..nasibbbb laaaaa
sorry to say that, aku tak jual barang asing-asing...
aku hanya menjual camera yang lengkap...sume bende aku bagi..aku tak simpan dah..
buku instruction dy pun ade..pakej sekali dgn box..ape lagi kau nak??<<-- sambil cekak pinggang
dah paham???
gud...........!!


three weeks ago...aku dan husbend..