CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, May 31, 2012

nak letgo d5000...berminat??


actually tahap kemalasan aku sekarang ni..
sangat la kritikal..boley dikatakan semua bende aku malas..
nak online fb apetah lagi..harap maklum

biasalah..dah kawen..ko kene terima hakikat..
komitment lain banyak ..
tapi aku bahagia sangat dengan kehidupan sekarang.. ..
nak2 lagi bulan 6 ni..the whole weekend dalam jun ni dah fully booked!
aku punye schedule memang dah pack..<<--antara penyebab yg boley diterima akal kenapa blog jarang di update..stress~
maka, hati kena pasrah..


bulan 6->>kursus->exam->kedah->sibu->kedah->exam->kedah->
sibu->kedah->sibu -> kedah -> kedah -> kedah..ker??
(nampaknya..hongkong disneyland..pulau sipadan..bla..bla..bla..
sume punah..cuti habes..<--parkinson terus~~)


ini la kebahagiaan nya bile ko kawen dengan orang kedah...

husbend aku haruslah bersyukur dapat bini macam aku yg sgt memahami..<<--pitam!


memadangkan baju wedding aku dah di letgo..
dan duit tu dengan tanpa belas kasihannya telah dihabiskan laki bini dengan kejam sekali..
sekarang aku nak letgo camera Nikon D5000 aku..
err..memang la berat nak letgo..sebab tu 1st hadiah husbend aku bagi time kapel dulu..
tapi hati aku lagi berat untuk mengangkat camera baru..<-- xgune puye bini
 aku rela kan juga hati ini..sebab aku taw..kenyataan itu adalah iklas dan tulus dari hati
aku pasti mampu berusaha untuk dapat kan hadiah yang lain..->>**husbend aku boley tempah bilik ICU awal2 kalo baca statement ni..

nak letgo baju wedding!

salam sejahtera..salam satu malaysia..
entry ni aku saje nak wat sticky entry..
so,utk entry yang terbaru kene scroll kebawah..dan seterusnya..heehhe..
bajet macam ade yang nak baca..

setelah terteranya tajuk di atas..
maka dengan jelas..dan jitunya..
aku nak letgo baju wedding...

JAHITAN YANG SANGAT KEMAS..KAIN YANG SANGAT ELOK
actually, baju wedding kami..
aku & hubby memang kluarkan modal sendiri..
untuk pilih kain yang elok dan berkualiti..
dan mengikut citarasa dan design sendiri..

design baju perempuan : kebaya pendek dan bhgian belakanGnya labuh kelantai..+ veil bermanik..jahit dengan tangan yg sgt kemas..
design baju lelaki : baju melayu tapi design coat mcm tu la..sgt kemas!..
pakai samping boley..xpakai samping pun boley..sesuai dgn 2 keadaan..