CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, April 3, 2012

Taktik menculik budak di pasaraya


keadaan persekitaran sekarang memang agak menakutkan..

terutama sekali kepada parents yang bawak anak-anak ke pusat membeli belah..

sekarang ni macam-macam cara yang dy orang gunakan untuk menculik..

setiap hari ade je kes penculikan di depan muka utama surat khabar



macam2 kes yang berlaku..ade yang kes penculikan dirancang sendiri..

diculik..dan bla..blaaa...

kalau jalan kat pasaraya, yang aku perasan mesti ade je yg buat announcement 

anak hilang la..kite yang dengar pun jadi takut..

dulu pun aku penah merajuk dengan laki aku time couple..pastu satu shopping mall laki aku

 carik..siap wat announcement ag name aku..sekarang aku dah insaf..so..

jgn jadi macam aku..itu cari nahas nama nya..

aku ade baca satu artikel..n aku rasa boley d kongsi bersama..so macam biase.

...aku copy paste..bhahahhaa..

Awas! Taktik menculik budak di pasaraya...


Seorang ibu sedang membongkok untuk membelek-belek daging dan apabila berpusing 


mendapati anak perempuannya berusia 4 tahun telah hilang. Saya berdiri betul-betul 

bersebelahan dengan si ibu, sementara si ibu tadi terus memanggil-manggil anak 

perempuannya tapi hampa.

tahap kemalasan yang melampu


lately ni..
aku memang sangat2 sangat sangat..malas nak kerja..<<--mmg btol2 mlas la tu
sampai satu tahap nak jadi suri rumah tangga sepenuh masa..
berjuang untuk menjaga suami..jaga diri sendiri..menjaga rumah tangga
haiitciieehh! taboley blah..geli je urat sendi dengar

tahap ngantok memang tahap alam melintang
sampai ofis je...menguap..menguaappp...
bile wat keje je..hati jadi meluat..dan rasa diri nk ke laut...ke lautt
part paling geram bile nak mintak report hujung bulan..
agak menguji kesabaran jugak la..
padahal tiap2 bulan bende yg same...
aku xpaham betol bile dy org wat2 xpaham setiap bulan...

paling aku x tahan bile call mintak report ...
bederet2 bagi alasan yg xde munasabahnya..

contoh :