CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, June 12, 2012

terlebey peramah

tadi aku dengan kawan aku g post office..
aahhhh..
macam biasa la...
setiap bulan laki aku masukkan duit saving dlm aSB aku..
tiap bulan jugak la..aku  keluar kan duit untuk bersuka ria...nice


aku xsuke sangat pergi situ..
kalau la ade pilihan tempat lainitulah pilihan terakhir tempat nak keluarkan duit
bukan ape..
kalau peramah sekadar peramah xpe..jangan melebihi batasan nya sudah..xsuke
jangan sampai aku merayu untuk suruh berhenti bercakap..kang malu tak berkesudahan..pastu nak salah kan mak bapak yang tak ajar..
aku ni tak gemar sangat orang yang banyak cakap tak bertempat..ker??
kalau kau? xpe pulak kan?..hhufftt!
so,aku ajak member aku g sekali sebab dy pun same dengan aku..
banyak keluar dari simpan..bile nak keluar,nak banyak-banyak..tak hengat donia....bile nak simpan 50hengget pun fikir 10 kali..pastu tobat,tanak simpan dah....secocok sangat..
ini kah perempuan??..xpaham..xpaham...




sis counter 1 : dik..ni dah lebih..kite bagi limit maximum cume dot dot dot jerr..
aku : oo..ok..sy kene buat slip baru ke?
sis counter 1 : haah..
sis counter 2 : ushar2 aku dari jaoh..

<--more-->
sambil tu member aku kat counter sebelah...x sembang ape pun..senyap..sepi..


aku : dah kak..
sis counter 1 : x balik sabah ke?
aku :hehhee..bukan sabah..sarawak..sob..sobs..mestila balik
sis counter 1 : ooo...kalau balik sane cuti bape lame..mesti lame kan..
aku : haah..seminggu..
sis counter 2 : @^%^&^*^*
aku : huh?? xdengar..
sis counter 2 : cantek gelang..
sis counter 1 : kakak tu cakap cantek gelang tangan adik..
aku : ooo...biase jer..<<-- tsskk..tsskk...boley x kire cepat ckit (umpatan aku dalam hati)
sis counter 1 : family adik kat cni jugak ke? <<-- setiap kali aku dtg,mst tanye soklan same..
aku : x..sy dengan husband jer cni.....ggrrrrrrrr
sis counter 1 :ooo...adik nak ibu jari kiri..
aku : ok...
sis counter 1 : ok dah...eehh..adik dah kawen ke?xjemput akak pun..
aku :????? tsskk..tsskk...dah...baru je<<-- kan aku cakap dah td..lagi nak tanye..
sis counter 1 : ooo..baru lagi la ni..tahun ni ker??laki org mane..??<<--sesi interview 
aku : kedah...<<--gggrrrrrrrrrrrrrr raamm...
sis counter : ooo..keje mane..same keje cni ker??
aku : x..tempat lain..<<--..ggrrrrrrr raamm...
sis counter 1 :ooooo....ni nak kluar duit nak g honeymoon eaaa...
aku : tsskk..tsskk..xlah.. <<-- aii..berani betul dy tye aku..kalo sebut pasal honeymoon..aku nanges ngadu kat laki aku...sebab cuti xde...laki aku pun nanges same sebab aku xde cuti..berjodohkan kami?sob sob....
sis counter 1 :ooooo....
aku : mekasih kak <<-- cara nak putuskan peramahnya..


------------


aku : akak tu banyak cakap la..sebab tu la aku xsuke g cni...
cella : dengan aku dy org diam jer..xpenah cakap ape pun..dy org mayb nak berkawan dgn kau..
aku : hufftttt...


p/s : ramai org cakap gelang tgn aku cantek..termasuk org kedai mas ..mesti laki aku bangga gila..sebab dy yang pilihkan..TDDMKA~

2 comments:

misz sheyla said...

chantek gelang..beli kat ne dik???? akak cari kat jakel x jumpa pun...bhahahahhaa

scha_imal87 said...

siukkkk kauu!!...