CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 12, 2011

mohon doa rakan-rakan blogger.. T.T

Assalammualaikum..



lame dah aku xhupdate blog..
sekarang macam2 bende aku nak fikir...

masuk arini dah 5 hari ayah boyfren aku dok kt PPUM..
dan weekend lepas aku turut melawat ayah dia dekat hospital tu..

arini..bakal ayah mentua aku kene wat Transesophageal Echocardiogram (TEE)...
bunyi lebey kurang gitu la kot...
semalam (ahad) dokter bgtaw..dokter nak masukkan kamera..
sebab dokter nak tengok jantung di bahagian mane yang rosak.. T.T


sblm ni ,2 2 tempat yang ayah dy g..dokter pakar swasta dan dokter hospital kerajaan kat kedah memamg ade bagitaw yang injab jantung ayah boyfren aku dah bocor..so dokter bajet nk masukkan belon spring..dlm urat/injap..lebey kurang gtula..
aku xpaham sgt mcm mane kaedahny sbnrny..
so sebelum nak masukkan belon spring...
dokter kene tengok..bhgaian mane yang dia nak kene masuk kan..