CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, August 24, 2011

berbuka puasa


lama betol mak menghilang ... yo dop??yer dop??
aku sangat bizi bulan ni..dengan bufday aku bulan ni..muke lak bengkak..gg gerham dapat adik baru..sebok lak cari baju raya..satu pun xde yg berkenan...haram jadah tol...
nak2 lagi report kene prepare sebelum aku balik cuti raya...
hooo yeeaaahhhhhh!!!....sangat bahagia dengan kehidupan beginiii.. 

bulan ni sangat pack aku punye jadual...pajang ceritonyer yer...nak d pendekkan cerito nyer??
tamat sudah..kahkaahhhhh..

every wekeend aku xkan dok umah...
sebab setiap kali weekend aku akan berbuke dgn ramai org...<--rase mcm pemes..apekokesah??
hhoo..hooo....hhoooooooooo...
1st week..aku berbuke rumah....masak ok??paham??
ker xley tme kenyataan yg aku reti masak??
 so sape2 yg rase aku ade ciri2 perempuan yg korg nak..boley la inbox kat email pakwe aku.... T.T..xpun faxkan resume ke ofs bf aku....boleeyyy???

last 2 weeks..aku berbuka dengan member2 ..
last week lak..aku berbuke dengan bakal ipar...
hahahhahaaakk... <-- tiada malunya d situ...sesungguhny muka aku tebal sekalik dgn bedak 6 inch????
maka dengan itu..tiada lah masa hamba berbuka bersama pakwe yang gedik...beeggituuuuuuu~
dan pakwe aku haruslah bersyukur dan xperlu nak sentap kan hati mak nok...
xkisah kan??kann??
dan setiap weekend itu jugak la...aku g serang sogo dan jln TAR..nak cari bajur raya...
tapi sungguh xpaham sekali..kenapakah tahun ini..susah sangat2 aku nak cari baju rayaa???

last weekend aku g berbuke fmly abg dy...kat Restoren Sri ratu  kat ampang..
restoren tu mmg menghidangkan masakan padang..
masakan padang itu..bukan bermaksud rumput2 d padang dan bola2 yg di sepak di padang di masak sekaligus.....sungguh sengal sekalik jwpn begitu..~ ... =.=!

mls nak citer panjang2...yang penting sume makanan ny aku santap habis-habisan
 tanpa ragu dan belas kasihan...
sehingga boley menyebabkan aku sesak nafas...kerana makanan sudah berada d tekak kah??<--ibarat makan tiada akal...pepatah mak aku...




muke aiman same cam cu dy..peragai pun..masyaAllah...ponat omak nak..
pic makanan aku tanak letak banyak2 sgt...kerana akan megundang nafsu makan yg serakah..



kene pakse berbuat demikian....



ini dessert ...tu pun..separuh nyawa aku hbes kan..sbb tank aku dah full..



Alia pun suke ikut jejak aku..hehheee...dah besar t alia boley la jd pemes mcm cik dya..pantang nmpk henpon dan kamera orang... =.=!


p/s : selepas berbuke pun..aku g jln TAR gak..cr baju raya...hasil??? mcm hampagas!