CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, July 28, 2011

kesengalan melanda

semalam terasa diri sangat la sengal...
ini sume lrt puye la pasal..
lrt memang suke cari pasal ngn aku..tak pasal2.. =.=!
so..lrt la yg sengal...kan?

ketika balik keje..aku naik lrt dr bandaraya nak kerumah..sentul timur...time tu ngah text ngn boyfie aku..sambil tu ngah pkir nak berbuke kat mane??nk mkn ape??bape banyak makanan aku nak sentap time berbuke??paham??
so dalam kesibukan text msj....lrt behenti..aku tengok sume org d sekitar ku da turun...aku xdengar station mane dy sebut...dgn rush ny aku terus cabut kluar dr station..sambil itu..benak hati ku berkata
"hahahhahaaaa..kelakar tol mokcik nie..nape mokcik sorg tu je yg xkua2 dr lrt..org len sume dah kua..ni kan station last..sentul timur..balik nanti nak citer kat member aku la..ade gak org yg kurang bernasib baik seperti mereka..hahahahhahhakkk"<-- gelak mcm sheitttt tan ko taw... 


copp!!...ape cam pelik beno station yg aku turun ni..yg penting mmg janggal betol la aku ase time tu...tangge cam pelik..eskulator pun cam aneh..mcm jarang di pijak...."hooomaiii.station sentul ??bkn sentul timur??.aku yg tersalah..kesialan betol..dasar bajingan"..pakse la aku kaber2..konon2 ngah usahar tengok parking dr atas..jejaka mane yg nak amek aku balik..tengok punye la lame..nape la org belakang aku ni jln tekedek2..rupenye..tukang hangkut simen..ciss..pakse la aku meneruskan perjalanan..kejap2 pdg2 belakang..takut ade yg perasan dan  nek balik station yg same nak balik umah...
mencik tol aku.. ni sume slh henpon sbb berbunyi tme tu..dan aku lak pakse tgk henpon sampai keluar pintu lrt..<--muke confident gler tme kua dr lrt..taboley blah..cam mintak hadiah lempang pergi dan balik jer..

mekasih sayang..teman sy berbuke puase..lebiu.....

p/s: jgn mudah leka... T.T...