CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, June 4, 2011

aku bukan xreti masak...


last week my sis aku datang tdo kat umah aku...
tapi sian kat dy..memandangkan aku kene OT sabtu Ahad..
dengan hati yg xberperasaan dan xde simpatinya..
aku hangkut dy g OT sekali..
bOley gtu??
aaaaaaaaaaaaaaadakukesah??
tapi OT dy..xbergaji la kan..cume sebagai balasan nya..aku kene bawak dy jenjalan satu KL..kOnon la kan..
walaupun aku agak bute jalan..
tp bOyfren aku ade..xla bute sangat aku time tu kan..kan??
aku paling xsuke..bile bf aku suke suki bapak tiri jiran kakak ipar angkat sebelah nenek sedare kawan dy.. dy nk cite2 tahap tererrist aku kat kakak aku..fffiiuuu...
itu mksudny lu mau cari gaduh sama wwwaaa...wwaaa gggaannassiieehhhh
takut x??takut xx??

bf aku dengan sengajany telah menceritakan kelebihan aku sebagi chef yg terer dan berkaliber tinggi..
aku xpaham tOl la..dy suke ngade2 nak ngadu kat kakak aku..segala jadah yg aku wat kat dy sume nak jd isuuuu.....
agin jer aku kaann..aaaiii...ggrrrrr...

Al-kisahhhh...tOiiyiibbbbbbb..
 maka tersebutla kisah..toiiiyyiibbbbb...

ikmal : akak..akak taw x..adik akak ni teror masak...
My sis : dya memang terer masak...
dya : uuyyOoooo....<<--lawok..lawok..lawok..dy br taw aku terer siiehhh..
tgn d dada ..mata keatas...

ikmal : iye kak...dya masak..uuyOooo...adik akak ni pandai la..
My sis : dy mmg pandai<--suke..suke..suke..kakak aku puji..puji lg..puji lebey2 ckit..ni la mase nk up2 kan aku..