CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, May 23, 2011

ada apa dengan shOwer gel kOrang??




aku pakse blur kan pic...

 merujuk kepada gambar d atas..aku bukan dengan sengaja nak tipu2 cite..bape harge aku beli shOwer tu..mahupun dengan sape aku beli..or...adakah itu pembelian aku ataupun aku dpt free dr menang mana2 cOntest...bukan motif asal~sungguh x berkaitan sama sekali..~

banyak2 shower..aku cam suke pakai ni?.
kenape?? 
sebab bau dy sgt kuat..
kenape??
dy boley menghasilkan buih yg sangat banyak..
kenape?? 
so..aku boley main buih ketika mandi..kan??.
kenape??
sebab dy d perbuat daripada tumbuhan..
itu adalah kebaikan ape yang kite nampak dengan mata kasar ..
hOw about keburukan lak??ceehh...speaking lOndOn lak kan??tui..~....

keburukan??..sila layan

housmate : waa...shopping ape weh??
aku : juz beli brg2 keperluan jer..eeccceehh..
housemate : (selak punye selak)...eeehh...nape beli **k**??member aku cakap xelok la weh..
aku :huh?? yer ker?nape lak..
hOusemate : kan aku ade ckp aritu..ker aku xckp lg kat ko??
aku : eekk?? ade kot..ke aku lupe?hehhehee..nape weh?
housemate: **k* ni xelok la weh..kalo ko xpcye..cer ko cube ngn air garam..nnt dy mst jd cam lilin..
aku : kenape??
hOusemate : xelok la..aku penah bc satu sumber dulu..tp aku xigt aku jumpe kat ner..ko bayangkan sekarang kite cube dgn air  garam..dy da jd mcm lilin..cer ko fkir..kite punye peluh pun ibarat air garam..so..kalo ko mandi pakai **k*..ibarat peluh kau telah menukarkan shower tersebut kepada lilin..dlm mase yg same..dy boley ttup liang roma kite..ko taw x..yg ni boley bawak kepada kanser??
ag pun member aku penah try ngn air garam..kalo ko xcaya..ko cuba la dulu..
aku :kanker??okey...(xpuas ati)

hasilnya...



VAVI itu HARAM~



 aku cam sentap bile member aku cite hal babi bagai la kan..
eehh...xelok utk aku sebut BABI..kang jd isu lak..
sebutan yg kononya.. sopan ckit la kan??.

"VAVI".."VAVI".."VAVI"..."VAVI"...

ini bukan kesah..VAVI masok hutan..VAVI  kene langgar..VAVI gantong diri.. mahupun VAVI terjun bangunan..

 ni la kenyataan..di mana VAVI telah sekedudukan dlm badan2 korg ataupun dgn kata lainnya..bergelumang dlm hampir semua makanan dan produk yg ada d pasaran sekarang yg telah korang telan selame ni....aku pun xtaw..dan xboley nak kenalpasti..yg mane satu produk yg mengandungi gelatin babi....korang ??...so..b carefull..b aware la dgn brg2 sekarang yer..
sbb bende ni berlaku pun,tanpa korang sedari..dlm mase yg same..akn menyebabkan korang terlibat dlm kancah2 VAVI ni..kan?? 
T_______T
aku pun mane penah makan VAVI..kan??
memang aku lempang lelaju muke ni..kalo aku makan makhluk itu..yyaaarrkk!!