CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, February 24, 2011

"Gathering di Bangku Kosong".



ayat cinta dari Tuan blOg
(eekkeek...jgn marah shaye tuan blOg..ampun kan patek penuggu bangku..)

Segmen ni tak ada adiah.(kOrang jgn gedik2 nk mintak hadiah pulak..tuan blOg..shaye nk Big Appple pun jd la..bOley x??T__T) Cuma sebagai satu bentuk ruang pengenalan buat sesama blogger. Sesiapa yang pernah dipaparkan dalam blog ni .. saya harap kasik ehh peluang untuk orang lain. Saya tahu ramai yang nak dedahkan blog derang, kalau yang lain sudi, leh tolong promotkan segmen ni, supaya lebih ramai memeriahkannya. Nanti leh la kita buat gathering ....

nak pemes??clik link bawah

p/s : pssttt...arahan telah dilaksanakan..upah??
hhmm..big apple supulOh..hmm..mCd 3...(xpaham2 lagi..XDE HADIAH!!..nggee~)

SAYA NAK! SAYA NAK!



SEGMEN PELAKON D PERLUKAN...

SHAYE NAK!! SHAYE NAK!!...

SHYAE NAK JADI PELAKON..shaye la pelakon yang d cari2...kihkihh3..

walaupun lambat..tp shaye nk cube gak..shaye baru terperasan pade pukOl 12.43..hehehe

nak jugak!!!

nak jOint??





ehh?? adek mau ke sekOlah lagi??

cer cete?? cer cete?? anak sape merayau2 ni??



eehhh...ape ADEK wat kat cni??...sshuhhh..g sekOlah la..ape g shOpping mall ni...repOrt kat nenek kang..nak???.nOtty ek?? pOk pale lutut kang...aaa..geram ni..geram...
...keje skOlah da buat??huh!! belOm??
..rOtan mne rOtan???
btOl air mane??asal xsangkut btOl aiyak kat leher??
 ayah mane ayah?? mak mane??
kakkaakk??? abg mane abg??
sape la bioR anak yang besaw gajah ni terlepas ni??
...sian ny..

meehh...meehh...ikOt  ADEK MANIS (haku)..mehh...kahhkaahh...meehh...alOlOoloo...



ADEKK!!!..watpe kat kaunter tu???? nak ngOrat mOk cik ek??
ADEK budak kecik ag...jgn men2 kat cni...hhhaappp!!!
apppppppp!!!!...
bani melawan ek..
t ADEK AMNIS x bg makan cOki2 kang..nak?? tanak sudah...ADEK MANIS makan sendiwik...!!
jd kedekut jap..tamOe bagi sama kamOe..
lalallalaaaa~





beg ni aku yg pilihkan..ikOtkan ati bf aku..dy nk beli beg sekOlah trOli pOwer rangers..
tapi aku xbg..(aku mule menjadi keji)..kahkahkaahh


actully aku saje je nak pOst kan entry ni..nk bg bf aku pemes jap..
"syg nak wat pe ngn pic shaye?? t syg kutuk shaye"
eehh..syg..mane sy kutuk...shaye puji2 ni..nk bg syg kembang seperiuk...kahkahkaahh...walaupun dy nmpak gemOk dan katek dlm gmbr tu...namun shaye ttp shayang beliau...hikk2..hikk..malu2 lak ase...
(cepat...!! angkat aku campak ke sungai)....


p/s : beliau telah d ancam dan d ugut dengan keras
       agar mms kan pic kat haku..kahkaahhkahh...

Shaye dapat AWARD dari Cik MichikO


award beliau sungguh cute sekali...sesuai dengan Orang yg

memilikinya...macam shaye..

kihkihkihh....sila jangan jeles yer...

anda tamoe??

clik di bawah

shaye bukan perasan

situasi 1

mcm bse...g kije..aku selalu dgn cella...lalu ikut bank negara....baru lepas selangkah je lalu kat  mat2 pOlis bank negara tu....TIBA-TIBA..aku tedengar

pOlis 1 : salu la aku nampak 2 orang ni...kan??
             (ayat ini telah diulang berkali2 dgn
          lantangny..ADE KAMI KISAH??)
pOlis 2 : (yg ni aku xdgr)
pOlis 1 : ari2 dy Orang lalu ikOt jln  ni kan??
pOlis 2 :(ni pun xjelas )
pOlis 1 : kO perasaan x??!@%#%^#&
(ape lg dy merapu pun..aku mls amek pOrt)


aku : cella kO dgr ape dy Org ckp??
cella : dgr..
aku : aku pk aku sorg yg dgr..
cella : eehh...dy Org perasan plak kte lalu..dah ari2 lalu....ni la satu2 ny jalan nk g Ofs...nk wat gane
aku : ...esk kte pakai jln len la..(ade ke jln len???)
cella : esk kene pakai lawa2 ckit..bling2 ckit...
aku : kahkahhkaaahhhh!!....!%$#^&%&*%#




fine..kalO pOlis berwajah d atas..mmg aku sanggup pakai santek2..lip lap..lip lap..high hill spulOh inch!!..kahkahhkaaahhhh

situasi 2

mcm bse...bkak pc dan bkak blog adalah menjadi rutin harian aku...lepas tu baru bOley g tapaw hOkek!

ain : ko nk mkn ape??sblm ko tye aku..bek aku tye dulu...
dya : ni yg aku mls ni..pg2 dh kene perah otak nk berpikir..
        makan ape???makan ape??makan ape?? T___T..XTAW LA..
ain :aku tapaw n.lemak luar pagar dulu..dr aritu dah ase nk makan tu..
dya : OK..

smbil jln2 nk usha2 makan..tbe2 aku tertarik pulak nk tapaw mee gOreng..nmpak cam sedap..sbb nmpak basah ckit...tapi cOlor dy..itam nak mampOs...tp aku nk jugak beli...sbb aku salu beli..ok jek ase dy.

aku : pak cik...bubuh limau sekali k.
pak cik kedai : OK...
budak mentennce : ehhh..lawanya...
aku : (ok..sila abaikan...ramai kat dewan mkn ni..mungkin dy ckp sensOrang..)
budak mentennce : pak cik..nape dy nk limau??
aku : (tbe2 aku ase tsentap lak..wehh!!..ko pehal..suke ati aku la..nk limau ke..nk kunyit ke..
         nak tepung gandum ke bubuh dlm mee goreng aku tu ke...
kO peduli ape..aku yg makan..bkn kO ler)
pak cik kedai : dy mmg salu nak limau..
(ok fine..pakcik tu pun ckp g tu..yer..aku taw..
 aku mmg aneh ckit..dh la kurus..nk jugak mkn limau..
yg masam  itu nikmat..kah2..)

ok...tersentap lagi..!!aku siap nampak lagi..mamat tu pgg pOlisterin mee aku,sbb time tu dy dOk dalam kedai..kOnon2 ny 2gu mOkcik tu dah letak lmau dlm pOlisterin aku..baru dy bawak ke depan...siap tOlong msOkkan ke dlm plastik hOKEK!!!...maki hamun tOl aku tgk...ntah2..dy jampi2 mknan aku
(ish..tak bek memfitnah..) tp aku xsuke!!..ehh..Pokcik..nape bagi mamat tu yg buat huh?? dy bukan pekerja kat kedai ni...nyampah!!..lepas bayar..aku terus blah...!$#%^%&*&()*%^#$^&%&*#%^


p/s : tbe2 aku ase ngantOk..bkn sbb mee td taw...aku mane mkn lg..
    ni d sbbkn aku 2 hari da xtdo kat ops pg2...!#@^Z%&@@Z#