CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, September 30, 2011

hadoi!!

bos : lidya..tolong siapkan cepat..hari isnin sy nak..
mangse : baik bos..
bos : kalo xsempat gak..awak OT..weekend pun OT..
mangse : ok.. T.T...


saya memang suke OT..sebab cita2 dan hobi saya dari kecik lagi..memang suke cari keje yang ade OT..kalo xde OT....xguna lah hidup ini..
ibarat..di telan mati emak...di luah... tak Terluah-luah..
HIDUP untuk KEJE semata2...hidup...hidup!!!..vaveng niarap tol...
weekend mmg sy suke keje...sebab sy xde life pun..
ibarat..menadah nasib d air yang kering..




 p/s : num 6 & 7 tu mcm sesuai je utk orang tersebut...

Wednesday, September 28, 2011

hupdate blog...



sudaah sekian lama kalinya aku xhupdate blog..
ini suma angkara tahap kemalasan yang melampau-lampau..
sekarang pun aku masih malas...
maka aku cume rajin huplod pic..
itu pun aku
malas nak cari mane kabel henfon aku simpan..
maka ny....tahap kemalasan ini buat aku huplod gmbr 3 keping....


ibarat pepatah....anak kandung di rumah di susukan...
...anak kera di hutan..dilantakkan..<<--tetibe



dalam kete : otw g open house



makwe : syg..jom amek gmbr dulu...

pakwe : ok..jom..


.
.
.
.
..hasilnye...
.
.
..
.
.
.
.
.
..
.
.


makwe : sygggggggg!!!!!!!!!!!! boley x wat muke elok2 cikit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


pakwe : ok.... 


.
.
.
.
.
.


.
.
.
.
.
.
.






makwe : ok gud!!!..2 bijik muke sy sama dengan 1 bijik muke syg..mane lagi luas??



pakwe : T.T......




p/s : aku jd rajin nk hupdate blog  bile due aku nk prepare report dah nk dekat.. =,=!.