CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, July 8, 2011

lif punya pasal


beberapa orang dah masok lif..dan majority nya adalah lelaki...
yg perempuan kiteorg jer kot..
aku..si senget..puan ain..cik ain...

tiba-tiba lif berbunyi...
teeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt<--ibarat sangat ramai org d dlm lif..padahal xpun..menci laa!!meencciii!!!!!
pastu ade sorang pokcik cakap "aik..aku xmsok ag dah bunyi??"
dan keadaan menjadi sunyi seketika...
dengan sora perlahan aku berkata kepada si senget "wehhh..nasi ko kot yang berat..nasi ko kot..."<--ulang byk kali sampai kwn aku bengang...
dah nak hampir level 2..lalu si senget berkata kepada aku 
" Ya Allah dya...3 bungkus????"<--ok..yang ni sangat xkelakar!
yg pastinya semua mata jejaka-jejaka di dalam lif melihat aku sepantas kilat....ibarat badan kecik seperti aku sangat rakus untuk mencekik 3 bungkus nasik!!!
aku lak bajet cam Queen la...sume orang ushaaarr..pandang2....
padahal...??
gggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........
cchhhhhhilaaaaaaaaakaaakkkk..... 
T.T
 aku cume beli sebungkus jerrr tawww.....aaaa..
nk jer aku jerit smbil hentak2 kaki
dlm mase yg same nak cekik2 jer anak tekak kawan aku time tu..
lif pulak lambat nk bukakkk...mcm siput seddut toll...!!.

xsabar rase nak gulingkan diri sendiri agar keluar cepat dr lif.... T.T...

p/s: aku dah xjadi perempuan melayu terakhir..
mungkinkah layak sebagai perempuan kuat melantak yg terakhir??motip??



2 comments:

SYARIFF HAIKAL said...

u should b proud..hahha..

scha_imal87 said...

kan...pergghh...mmg proud gler kot time tu.. T.T