CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 11, 2011

sume gara-gara simcard


nak dijadikan cerita..semalam aku ngn bF aku g renew card Digi kakak aku..
Hp dy da hilang..
kakak aku ni memang bijak jugak..yang dy g sedekah kan hp kat kedai wat pe..pastu nanges2 sampai mate bengkak2..
sbb bF dy yang bagi fOne tu..kO ape taw??
kalO aku pun mcm tu jugak..ekekkekkkk...
orang kalO da tengOk hp..cOmpOm2 la amek...tak gitu bedah??
so..cOnclusiOny..
jangan gune hp yg mahal2...
mcm mane canggih pun hP yg bf aku bagi..
aku lebey senang gune hp yg berkuasekan kete kebal..
mcm 3310i cikia ke..samseng ade ariel mcm dulu2 ker..blackberak ??
..wat eva la....

kenape lg baik pakai yg murah?? :

1.senang dan dgn ati terbuke ko nak campak merate2..xde keraguan
2.sO kalo isi2nya dah bertaburan..ko bOley kutip satu2..dan pasang balik..pasang sampai kau bosan..anggap la tu indoor kOrg..
3.kalO ilang pun..kO xla rase rugi sgt..
sampai nk bunOh lipas2 kt umah korg nnt..

tibe-tibe rase nak marah balik...

tapi aku memang nak maki hamun tOl..
ko kalO da curi..amek hP Orang tanpa rasa bersalah..
<--more-->
pastu dengan xtaw malu ny muke kO.. gune pulak simcard yang d curi ..
tak ke cari masalah dan mendatangkan beban pade aku???
simcard kakak aku pakai tu..registerd atas name aku lak tu..
aku rsau..aku semakin glamer nnt..
maaaacam cipan kO taw..

memang macam siput la kan..
cinabeng tOl..
giler vaveng punye Orang la..
biadap kau taw??


ikmal : syg..jgn la emO sgt..cube coOl ckit..

fuhh..nasib ade bf aku semalam..

geram tOl aku ngn staff digi center semalam..
muke taahap cipan punye kerek..
"awak nak yg mane 1 sebenrny..nak blocked ke nak renew simcard.."
"kalO blOcked biar je la..xyah wat pape"<---staff digi center

eee....aku nampak dy ringan jer time tu...
nk je aku ketuk2 pale lutut dy..lempang muke dy tanpa henti..
bile bf aku tye...
"i-phOne kat cni bpe harga???"
dy ley wat dOk no..dy pk bunyi lalat ker ape...
aaaii....aku lak yg emO lebey tme tu..

dya :syg..benci tOl la tengOk muke laki ni..bajet ensem kOt..padahal xpun..dah la kerek nak mampOs..
ikmal : syg..dy kerje..kalO dy nak layan custOmer sorg2 pragai mcm syg ni..mane larat yg..syg kene paham..ni keje dy..kalo shaye pun..blaa..blaa..bla..Pot..peett..pOott..peett..
dya : majok.. =.=..(terus tanak bercakap ngn bf aku tme tu..dh lame aku pk..hhmm..nsb ade bf aku..tenang la ckit jiwa time berkeceramuk ni..mcm merOyan pun ade kO taw...)



ni xboley blah.."syg,pening kepale la"<--ikmal..sambil picit kepale dy tapi kaki dy dah melangkah masOk kedai.. tgk sluar..memang pantang tol..

p/s : bf aku ckp..org sekarang mmg xkenang budiman..kO kenal ker??benci amat~






No comments: