CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, March 3, 2011

Tukang Pecah rumah..akhirnya..mendapat habuan dan kepuasan..

laju je kOrang nak bukak entry ni ekk..

hhaapp!!..pk lain la tu...

neber mind..aku paham..hahaha

kejadian adalah seperti berikut..

sebelum nak g mkn..naga dlm perut..dah menendang2 nk mintak santap!!

sila layan..

situasi 1

sblm kuar dr bilik..aku dah nampak kunci rumah atas katil..dan aku berniat

tamOe bawak..

sbb aku beranggapan yg budak2 bilik aku ni mst bawak..

yela..beg besOw dabak..nk isi ape lg kan??

 selain kunci umah yg memang sgt sesuai dOk dlm beg tu..

..lalu..dengan pantas aku menarik pintu..n lOck..ffuuhh..lega...fiuuu~

aku : weh...aku dah kunci pintu bilik..kOrang bawak kunci kan??kann??

masing2 berpandang2 gan..."eh..aku xde..xbawak...kunci aku kat dalam"...

"eehh..aku pun xde..xbawak..kunci aku xtaw g mane"

hhhhhuuuuuuuuaaaaaaarrrrggghhhhhhh.......

mati!!!!!!......aku da kunci pintu...kunci aku pun lena ats katil..

aku pk kOrang bawak...aiyaakkk

dengan perut lapor..kami beraksi...



usaha menggunakan dawai..akhirnya punah...kami tewas d medan ini...

byk sangat tangan interprem...sila abaikan..



atas nasihat bOyfreng aku..agar menggunakan

<--more-->

 garpu utk mencungkil lubang d tengah tOmbOl...

telah kami patah2 kan garpu itu..sehingga jari garpu menjadi 3...

(bOyfreng aku suruh gune garpu..kenape??

sebab dawai xbpe nk keras sgt..

cepat lembik...

syg...senduk nasik bOley??..pisau??parang?? xpun sesiku L??pahat bOley x??

kO ade?? xde kan??

namun usaha kami x berjaya...

kami teruskan jua tanpa mengenal erti kebuluran buat seketika...

akhirnya kami tekad...

sebulat suara....dan terpaksa melakukan aksi ini...

"maafkan kami..kami terpaksa sakit dan luke kan kO...

kami sayang sgt kat kO...namun ape kan daya

kami lagi sygkn perut kami daripad ko..jgn tacing2 taw"

sOb...sOb.... 

T_____T


.

..


..

....



...

.


......







...........




.......

watttcccccchhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa




(walaupun penendang ny bukan empunya kaki2 d atas)


fffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh.............lega.........

ade la sejam berhempas pulas...

hasilnya....??

sila scroll ke bawah....


..

.
.

.

.
......


pecah Ok...

..
....

situasi kedua

mase utk makan....akhirnya dugaan da lepas......hOOrreeyyyy!!!!!

hhhhhoooooooooorrrrreeeeyyyy

enjin kete da start..

aku : kO cari ape??

ain : aku punye key lOck string ni..

aku : mane kO campak ??

ain : ntah ler...aseny dlm beg je

aku : eerrkk???jgn nk ckp kene nek tgkat 17 balik!!!!!

huuuuuuuuuuaarrrgggghhhhhhhhh...

T______T

perut lapO ni wOi..

pencarian satu penyeksaann...

..


akhirnya....



ffuuuhhhhhh.....lega lagi....kecut ginjal..kalO ari2 mcm ni...


T_____T

2gu makanan lak...

ni btOl2...penyeksaan bagi aku.....

aku dah ase..Organ2 dlm perut aku..bergaduh sesame sndiri..


sampai....yyeeeeaa!!!!!!!!!!...

makan...makan...makan lagi...jgn pedulikan orang...


hasil kepuasan???

kalO ade buttOn like mcm dlm Fb tu..spOloh kali aku klik...




ok...yang ni mmg sadis aku tengOk...

licin...

kO xyah la berangan nak mintak tapaw yg lebih2 tu...

segala mak nenek yg d jadikan hiasan dlm setiap pinggan..

sume nye telah d telan tanpe mengira belas kasihan dan simpati ramai..

HASIL nya...

hhhOOOYeeaaayyyyyhhhhhhh!!!!..



pic kt atas ni...ade pic member aku..aku terpakse crOp tanpe rasa bersalah...

sbb menunjukkan dy terlalu taksub dan riak setelah kenyang...

kurang elOk utk pemandangan ibu mengandung..

harhhhaarrr......


p/s: sila ganti tOmbol cepat..banyak harta dlm bilik kteorg..geran tanah
mas berjOngkOng2..berlian lagi..aduyai..~

No comments: