CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, March 21, 2011

im back!!

hhuyOooooooo....
ko xtaw ke aku baru balik kursus??
ko xtaw ke kepenatan yg kte org bawak balik??
ko xtaw ke aku xckup tdo??

tapi aku sangat happy..
balik kursus tu aku terus pusing2..jalan2..shOpping2 kat bandar melaka...
walaupun penat..tp aku berlagak cOol depan bf aku..
kOnOnnya...aku xpenat la..
eeeccceeehhhhh...ceeeeehhh....
T__T..penat ok...rase nak pengsan je time tu..
tp bile tgk muke dy..hehehee...terus aku bukak mate luas2..takut ttdo...sian kat dy lak..
kalO bOley aku nak sendalkan mate aku yg mcm utk sendal pintu tu...
penat dt dtg dr KL semate2 nak amek aku balik kursus..
huah2...sweetkan??

ikmal : syg nk g mane??
dya : nk pusing2 melaka la dlu..
ikmal : larat ke??
dya : mst la larat..(padahal aku ngantOk,xckup tdo,lemah,lesu,kurang kasih sayang..huah2...hehehe)
ikmal : yeke??..kite pusing2 nek beca nak??
dya : nak!!!
ikmal : kte nek menara taming sari yang pusing2 tu nak??
dya :nnnaakk!!...nnnaakkk!!...(mengalahkan budak kecik aku ni kan??abaikan~)

ke cni nak..ke situ nak..sume aku nak...

ikmal : kemain lagi ek..time jln2 mmg la larat..tgk balik t..masok kat kete..cOmpOm pengsan dr melaka sampai KL..
dya : heeeyyy...igt org xlarat ke?? eelleyy..pe de hal la.. (berlagak nak mati)
ikmal : ok...tgk la nnt..sape yg kene..
dya : will see...(hua3... T_T..sesungguhny itu mmg benar..aku pantang nampak krusi dan bantal..sbb tu la dlm kete..bf aku mmg sediakan bantal...
untk aku wat peta dunia..hua3..not gud..not gud)
ikmal : hhuujjaaan...
dya : deeemmmm!!...T______T..
        aku punye la semangat + excited+nebes+gedik2+teruja+lapar..tapi hujan????
ikmal : aallaa...nk g mane??
dya : xtawww..ikutla..(pasrah..mcm hilang duit sejuta)
ikmal :kte masok mall dlu la..t hujan dh reda..
baru kte nek beca..amek gambar kat muzium kapal..
dya : ok gak..btry camera dh nak kOng..kne sve la ni..
         amek yg penting je....
(hhooreeeaaayy...hhoOooreeayy!!..sambil merangkak)



sume tempat,dy nak bawak aku g..tggalkan jejak kaki kat sane...seolah2 tu la last aku ke melaka..dan xkan jejak lagi ke situ..padahal..esk aku kene g melaka lagi...kursus!!!!!!!!!!!!...huah...deemm!!!

jalan punye jalan...aku cume sempat sambar 1 beg troly yg agak berpatutan harganya..dan 1 helai baju..hua3... beratus2 hengget habes ni..duit dy la..tapi barang dy xde..sian syg...
tp sy rase..barang shaye lagi penting la yg...ha3...keji kan..



pic aku xley nak huplOd ag...sume dlm camera aku..pc ofis ni banyak virus H1N3...xley nk gune sbarang..t sekian...eehh..kesian kat camera aku..hua3..


p/s : esk kene g kursus kat melaka lagi..huuuaaa T______T











No comments: