CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, January 31, 2011

NAME AKU D PANGGIL WAT KALI KE3

flight kOl 7.05pagi..
31/01/2011
AK5190

wahhh...aku sampi apOrt pkul 6.30...cari parking..bapak lame...xde parking langsung..kne g check in...aiyOk..

cOunter : flgt ke??
dya : cbu..
cOuter : aiyOk miss...nape lambat sangat checkin??
dya : hehee...(suke ati aku la..bapak sedare jiran aku ade share ngn Fernandez ni.
         ...kO ape taw??)


 dapat jer..bOarding pass..wah...bOarding time...kOl 6.25a.m....rupenye aku mmg dh lambat...aiyOk..aku mmg btOl2 lambat..sempat pulak g membeli belah dulu.....msk dlm nk chekin plak..kne Q.....wahh...!! .PANJANG MCM KTM....dengan pantas aku jln..."Sila ketepi..ketepi...bg laluan...ibu mengandung..".(wakakkaaa)...tdgar la plak cine ckp kat ank dy..."dOnt jump d Q!!"..."u jump d Q but u still here"..WTF..ade aku kesah...SILA PEKAK KAN TELINGE..dy ckp ngn ank dy..bukan aku..tapi dy saje ulang 10x nk wat tlge aku bernanah...ADE AKU KESAH??..

<--more-->
berjalan dengan pantas...dan terus ke GATE6...aku dudOk depan sekali...aiit...mcm xde org je balik cbu?? aku sOrg ke?? ..mcm nek private jet plak..aku g tanye kat cOunter...

dya : sOry sir...flgt AK5190 to cbu...dah masOk ke??
staff Air Asia 1 : jaapp...t ade org panggilkan utk flgt cbu..tanpa bepikr panjang..aku pun smbung dudOk...depan sekali hOkek!!!



staff air Asia 2 : Perhatian!!...Miss S*********sila dtg ke GATE 6 sekarang juga...

ait..mcm name aku jek??Ok adik2..aku dh bse mende mcm ni..ini bukan kali pertama nama aku d buat AnnOuncment..xksahla d mane..apOrt dah bnyak kali..Mid Valley pun pnah...hahahhahaa....dengan pantas aku angkat tgn....staff tu terus bawak aku g nek flgt..

time ngah jejalan menuju flgt...
staff air Asia 2: lame dah ke dudOk depan tu??
dya :xla..baru sampai..(mst dy ase nk sepak2 jek muke aku...)..mane passenger yg len??
staff air asia 2: yang len sume dah masok..
dya : (wah..dasat..sejarah aku berulang lagi...ini berlaku setiap kali aku nk g aport...kecuali kalO MAK aku yg g hantar...2jam sebelum..aku dah kene tdO dekat apOrt...T___T)

bile masOk dlm flgt..sume melihat aku yer....wah..tersimpu2 malu aku...mcm artis plak..wakakakkaa (ase nk lempang muke sendiri time ni..tp aku wat dunt nO jerk)




p/s : tebiat aku yang xleh d ubah..dah fixed!!

No comments: