CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 7, 2011

Ngigau tahap dewi sOpan

maaf..gmbr xcler..aku pakai cmera nOkia 3310i jer..



aku terbaca secara tersengaja dari blOg encik ni Di cney ............teringat pulak kisah aku time aku kecik2 dulu......tahap ngigau haku ni xbley d samakan dengan taraf kepemesan para2 Olimpik Olympus kite yer...pendek kate..tahap ngigau haku ni A level punye...tiP tOp..mcm mercun pOp jiran aku...

1. masOk bawah meja makeup mak haku

aku igt lagi...time 2...aku memang..sangat2...tersengat menyengat..xsuke tdO ats katil...sebabny, peratus atau kebarangkalian (yang telah aku aplikasikan dari subjek pendidkan seni dulu)..untuk aku menjunam kan diri ke lantai sangat tinggi..setinggi air terjun...ada la dlm 397.4 darjah celcius...sO, time 2..aku cume berkemampuan utk tdo d ats seulas/setangkai (BM aku dlu A1 taw) tilam sahaja....mimpi ape ntah...telah membawa dan menggulingkan haku...terus memuatkan badan aku d bawah meja solek mak haku (ibarat dOk lam tin sadin la kot)...kO mejin je la senah Oii..meja makeup 2 bukan ny besar pun..tp aku bagun2 je..aku da tgk aku MACAM ikan dugong parsi yang terdampar d celah air yang kerOh...sigh~

  • nOta kuku kakiku : aku ase time 2 aku sedang bermimpi negara khazakstan mengulingkan aku mcm tenggiling..sehingga aku berjaya d gulingkan ke bawah meja sOlek lemari...

2.nGigau sehingga d cium tv bersize  M

-ini kisah pelik tapi kurang benar..nyata...telus..dan jitu...tp bukan berlaku kt


<!--more-->

aku yer...kat kakk haku...aku xtaw la kakk aku mimpi ape time 2...time dok umah kteowg dlu..aku punye rak tibi..bukan rak kayu..mahupun batu bata..nk cakap rak..bukan rak..raksase pe tah lg..cOmpOm2 la bukan..hmmm...d buat drpd besi..and ade beberape ketOl rOda..so..bile kakk aku tdO..berguling2..terus melanggar tmpt tv kteorg..dan tanpa segan siluny tibi tu terus menghempuk akakk aku..yang sedang bahagia d sisi rOda tmpt tv 2...aiyOkk...time 2,aku sepantas pelesit merangkak ke tempat kejadian....aku g selamatkan tibi dlu berbanding ngn kakk aku..yela..nanti xde tibi..mcm mane aku nk men gme super mariO...hahahaa (game zaman mak kadOk)...malang yang berbau hangit, tengik,hancing.....kakk aku 2 xtaw la tdO ape..kOma ke pengsan..haru biru btOl parents aku..kakk aku bOley plak xsdar dunia..malah meneruskan tdO sehingga mendapat ijazah dalam bidang tdO...kakak aku sedar2 je..tgk badan dy lebam2..aiyak..kakak aku kah e 2??

  • nOta kuku kakiku : aku ase..dy merasekan dirinya mampu melawan big shOw mahupun undertaker..sbb 2 dy xrase tibi cepuk dy...kan..kan..

3.ngigau dengan aksi Penampar dan penendang jepOn

ni pengalaman aku sendiri yer...aku n kakak aku ni sharing bilik..so katil pun saring maring...nak d jadikan cerita..malam 7 lekOr ke 12 lekor (hahaha..gelak mcm shaitOn..kene tpu)...mimpi yang agak kabur..mcm jerebu yang melanda....aku dengan murah hatinya telah menghadiahkan sepapan penampar yg landing by flgt707.. kat muke kakk haku..sedas hempasan tangan aku d perut muncit dy...dan sepakan ala2 kungfu kids tanpa henti smpai la dy jatOh dr katil...ape kepuasan yg aku dpt kalO dy jatOh katil ek?? yer..aku taw...dapat menggunakan seluruh kuase veto untuk mOnOpOli satu bidang katill..yeeay!! hOrey...esk aku bangun..kakk aku maki &*%":"#^%^&%$$$^*((*(&":""P**%^*&(&... dan serik untuk tdO bersama aku yang cOmel mOlek nie..(uuwerkk..muntah darah)....

  • nOta kuku kakiku : aku ase time 2...aku sedang mimpi..aku merangkap geng gangster dan samseng melawan geng bas sekOlah untuk merebut 2 ketul cOki2...febret..aiyOk...

4. ngigau sambil peluk kipas

aiyak!!!...dasatny...time aku kecik dlu....alaaaa...tdO dalam atas lantai..biase la 2...selagi bende yang bOleh d gapai..aku dgn tekunny akn berusaha untk mgapainy...bOley plak aku hug kipas kecik 2 sekuat2 malek noor..ayooyOo..nsb bek rambut haku xbOtak dan aku xterkene panahan cinta suci dari letrik..kalO x..mau jd aprO rambut aku..dek henntapan kipas 2..

nOta kuku kakiku : ntah2 aku mimpi pelOk putera ensem..kan..kan..
                           gatal macam miang buluh




p/s : sungguh sOpan perangai aku kan..sekarang hOusmate aku cakap..aku salu tdO malam bercakap semsOrang..aiyak!! takOt..

2 comments:

JIJI YU said...

kuat bebno ko ngigau ek..ke ko ni spesies berjalan mase tido jugak..

scha_imal87 said...

hahahaa...tu zaman aku kecik2 dlu...alah..setakat bejalan smbil tdO 2 pe de hal ny...aku bse ngigau bejalan ke sOgO..sambil shOpping lg 2...hehhehe