CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 31, 2010

gudbye 2010

Waahh!! sungguh cepat mase berlalu...ase mcm mimpi plak dah nak masOk 2011...sangat sedey meninggaalkan dunia 2010...taw nape??????? umO da semakin meningkat!!!!!.tanak2....(sambil hentak2 printer kt ofis)..yg ni la paling2 haku xsgup nk hadapi.....ye ar...umO makin meningkat..tp perangai aku pun semakin meningkat seperti kebudak2 bbaadakkan...mcm badak...sigh~

                              

 1
.
...
.....
.......
..
..
.
2
.
..
....
......
.............
3
.
..
...
....
.....
......
........
JERIT KUAt2....




................................................................... GUD BYE 2010...............................................................










Antara kenangan paling...paalinggggg......pppppaaaallllllinggggg manis dan sangat bermakna sepanjang 2010 ,calOn2 ny adalah....eceh...(mcm anugerah skrin plak)...yg ni aku pilih secara random yer..banyak sgt..xleh nk cite sume.....capek dech~

  • mengenali NUR IKMAL YAHYA.....tme kaseh YA ALLAH....sebagai hamba mu yang hina ini..aku sangat2 bersyukur...(yer...seingat aku..perkenalan aku dgn dy pada awl bulan 4/2010...d pOrt dickson la bibit2 cintun aku bermule...hehheheeek malu nyer )
  • macam mane susah senang aku dan dia menempuh hidup yg penOh dugaan ni..dan susah senang aku bersama kengkawan aku..terutama sekali Cella n Ain...melawan anasir2 jahat..ahahahha...dan Puan Ain (tempat aku meluahkan perasaan d ofis..hahhaa) ....aku sangat2 bersyukOr ...HIDUP aku xla sesenang macam men game super mariO yer adik2...
  • aku ingat lagi dy hadiahkan aku camera D5000....wah!!....suke banget....
  • n my sweet memOry ..celebrate my birthday with him....LUV HIM SO MUCH...muahhhhhhhxxs!!! (aku sangat sedey sbb gmbr bthday aku, sume ilang..mmry cd kamera aku kene virus!! menci!!!!!)

 ....2010 memberi sejuta kenangan wat haku...sama ada yg buruk mcm biskut batang buruk..ataupun yg baik..sebaik2 haku (malu2 TAPIR  pusak la pulak)...yang pahit sepahit kopi kaw expired..dan yang manis..semanis kek lapis sepuloh hengget...aku ase..segala kenangan dan dugaan 2010 tidak perlu bagi aku untuk story morie secara detail....yg penting..2010 ini akan aku jadikan teladan,sempadan hidup antara negeri sarawak dan kedah. , jambatan..lif mahupun eskulator dlm menempuh hidup 2011 nie....ceecehh..kemain ag aku kan...mcm bg taklimat hari guru plak..kah2...

semOga hidup aku dan dia serta kengkawan aku bertambah bahagia selamany....~
                           




p/s : ayat sekema badak-ade cangkul x? shaye nak tanam azam baru taun 2011 ni..ape ek??