CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 24, 2010

ngeDATE d car Wash...

yea!!!!! semalam berjumpe dgn SAYANG daku.....hOoyeay!!....mcm biase..kua pkul 8p.m..mencekik,melantak,memerut.. kt PECAL..tu adalah tempat makan seumo hdp aku ngn dy dr aku mule kenal dy lagi..aku ase tanter dgn Om d ctu sudah naik muak..menyampah..loya anak tekak, anak mate,anak sedare,anak buah,anak jiran,anak angkat dan segala ank yg ade d ats muke bumi.... yela evely day hOkek!! nengOk muke we Ol..aku harap lepas kawen t ( kalO dy jdOh aku ) tu BUKAN dapOr KIteorang.....!!!!...



bukan d tempat kejadian..pin ni aku ciplak dr jiran umah


pas 2.....mcm biase la...temanin dy g CAr Wash.dy sgt suke g car wash..aku ase kalO dy msOk contest kumpOl dan menang, mst menang punye!!! ye la..bpa kali dy menyumbang kan derma kt car wash 2, agak2 da bley bkak 1 lg car wash dpn aparment hakuh...!!!



ni..kalO bF aku nengOk..cOmpOm dy amek cuti..semate2 ni g car wash..haih~

...ase2 kalO mem2 yg lain , sangup x g car wash???..cOmpOm tak hengen nk g car wash kn??kn??..bkn ny lame sgt nk 2gu pun  ..adela dlm 3jam cam tu....( drpd 2gu bek dy org g shopping ke,tgk wyg ke, melalak ala2 beyOnce ke,).. sbb bse ny car wash ni orang laki je bertahan nk 2gu..tdO kt c 2 pun xpe..

tapi aku xkesah..kemana jua dy pergi..aku sgt suke hekOt...(sape nk hekOt angkat  pungkOq).. sebab 2la kalO kua aku sangat suke bawak kamera..selagi mende yang ade cOmpom aku amek gambo..termasOk kuman kumin yang sdg menyebrang jln, semut dan sedarany,geng2 bas lipas, kucing2 dan kekasihny....kalO aku busan..aku kacO dy pulak..haahhaaa..(mase utk mendera plak) ....

T_______________T

 (ckp lebat,gmbOr byk..tp xuplOd..bkn tanak uplOd..xde cable!! pc pOng ade virus H1N20)..sigh~








p/s : balik car wash kol 11p.m..

nigtmare!!!!!!!

terkejOt mOnyet ni dgr..dy pun atOt kan..kn..kan..
smlm aku bermimpi...orang yg paling aku mencik...meeennncik amat...bagi aku dy adalah Setan,jembalang,iblis,setan kuntilanak yg bertopengkan manusia hipokrit..nape aku mimpi dy???????? kenape??????? ni bkn kali pertama hOkeh!!!....aku mimpi kunOnny aku ngn dy dh berbaik.....JANGAN HARAPP!!...smpai aku kO  xwujud d dunia Ooffice ni pun aku xkan pernah sama sekali utk maafkn kO..(dpt bayangkan betapa besar btOl kejahatan,kebodohan,kesetanan,keiblisan peragai dy lakukan terhadap aku, bf haku dan kengkawan haku)...adakah dy DAJAL alien woksop versi manusia ...seumO hidup haku..haku tak pernah sekali berkawan dgn setan,iblis  makhluk sedemikian.....mungkin ALLAH S.W.T nak tunjOk kpd haku,bf haku dan kengkawan haku ..siapa driny sbnar...terima kasih ALLAH S.W.T.....






p/s : jgn kOtorkan aku pye blOg lg!!..jap g aku nk samak PC..rendam lam air tanah..aci x??