CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 23, 2010

kangen dech

aku sssssssssaaaaaaannnnnnggggggaaaattttttt windu
same dia...........................
 miss u sO much.............
sehari xjumpe.... tak boley tahan  la...

hari tuu..aku baru bercadang ..aku ckp kt dya..boley x..kalO kite test 2bulan xjumpe....... (mmg ase nk mati aku ase, kalO betOl2 dy nak...)..............nsb bek dy ckp...TANAK!!!la.....sehari pun mcm nk gile...hahahahaa........kalO la dy ckp TANAK kepada merokok..mst aku merangkak dengan gembira!!!!...hOooyeayy!!!!!!...tapi jgn MIMPI DYA!!.....dy dgn rOkok xbley di pisahkan..p alhamdulillah dy dh kurangkan merOkok..aku limitkan ..1 hari = sebatang........(ntah2 dpn aku je dy wat camtu kan...xpe..aku pcaye dy...)......






penyakit windu semakin menjadi..sebab tgah mlm2 bute..dy mssge aku.mlm td kOl 1.30pg ..2 hari lepas ke bile ntah..kol 3.30pg dy msg aku..dy ckp WINDU (ntah2 dy saje ckp windu kan..padahal men PS3 aku ase 2..dy kan gile game..xpela..yg penting bkn kluar g mane2 tgah mlm).......wahh... maaf yerr..bkn aku manderom kn dy utk dy menjadi angau sebegitu..hahaaha...



p/s : mlm ni jumpe...hOyeay!!!!!!!.............

petua menjawab call

petua-petua ni aku rampOk dari cari gold yer....

Sebenarnye cara menjawab tepon yang kite amalkan adelah salah... dan kebanyakannye sama..terpikir kah anda untuk menjawab dengan jawapan yang betul. Jadi disini kite akan cube untuk menukarkan jawapannye (tak le boring sangat lebih² lg kalu yg kejenye mmg jawab tepon).


1. Soalan: haloo, may i speak to bedah please?
Jawapan: maap.sini bukan balai polis.

2. Soalan: haloo, siapa disana?
Jawapan: ntah. saya kat sini,mane le saya tau sape kat sane..

3. Soalan: haloo, boleh saya bercakap ngan bapak awak?
Jawapan: nak cakap cakap je ler. buat ape tanye saya.

4. Soalan: haloo, boleh sambungkan ke nombor 323?
Jawapan: maap cik,nombor tak boleh disambung,hanye boleh dicampur.

5. Soalan: haloo, mak ade rumah?
Jawapan: mak takde rumah.bapak ade pasal rumah ni bapak yang beli.

7. Soalan: boleh saya bercakap ngan siti?
Jawapan: maap.nombor yang anda dail tidak mahu memberikan perkhidmatannye... time kacih.

8. Soalan: haloo, tolong panggilkan samad. saya nak bercakap dengannye.
Jawapan: sila panggil sendiri.saya sibuk.maap

9. Soalan: halloo... ...
Jawapan: haloo. pusat sakit mental disini. anda ingin mendaftar?

10. Soalan: haloo, saya nak tumpang bertanya...
Jawapan: maap. ini bukan kaunter pertanyaan.

11. Soalan: haloo, betul ke ini nombor 3234412?
Jawapan: sila dail sekali lagi. kalau saya masih menjawab betul le tu.

12. Soalan: assalammualaikum...
Jawapan: waalaikummussalam..(tupp!..terus letak tepon.salam kite wajib
jawab)
 
 
p/s : boleh di praktikkan...untuk turun temurun..

disebabkan kO ler...aku merajOk dgn dy.......


ssssslllllurpppp........kecur ayaQ liur aku tgk ni........
yeerrrrrrr........di sebabkan "SAY CHEEZ" ni la aku merajOk lalu membawa diri......
haku ni asyek bercerite je kan...

kisah ni berlaku dalam bulan mengambang november...aku xhengat bp hb..hhmm..agak 32.11.2010 g 2 la...
aku ngn dy jenjalan kt Mid valley..semata2 nk beli "BIG APPLE" yg d gilai ramai..termasok la aku yg mmg sudah hampir gile...
aku wat summary je k..kalo nk citer..pjg sgt...

disebabkan "SAY CHEEZ" ni la  
 - aku merajok 2gu kat parking...   
- dy pkir aku hilang..dan terus wat annoncment kt kaunter shopping mall..
   "sharifah Z..wan saulaiman...sila datang ke kaunter......dot. ( 3 kali yer name aku d panggil..kalo
   budak2 ilang aku bley gk trime, ni org dewasa badan mcm gajah ape haku ni bley HILANG??? dlm      s hopping mall..(syg sy bkn ilang la...sy majok bawak dri dok kt G floor je)...mcm men nyrok2..
 - 2jam dy cari aku kt shopping mall... (sian dy..sbb 2 aku syg dy..)..  lepas 2 jam..baru dy jumpe aku ..sob...sob.. T___________T
 - akhirnya..perjuangan mencari "BIG APPLE" berjaya....HooOyeay!!!!

.........................................MEKACIH SAYANG.............................................






P/S : Nafsu mkn haku mengalahkan  Orang mengidam..t kalO aku mengidam jgn la mintak yg pelik2 yer..setakat roket..jet tu..aku ase senang je dy nk cari nnt...hehehhe

kerna dia..


yerrrrrrrrr..ini la BuaH nangka, cempedak HATI aku.......aku sangat sayannnnnnnnng dy...... susah senang dy sntiasa bersama aku.......walaupun dy 2 sangat tersangggggat kuat jeles,ak taw la haku ni baik..santek mcm angelina jolie,idung mancung mcm mOdel dunia (mari muntah bersama)..dy sangat mengambil lemak berat terhadap aku...pendek cite..setiap hari..walau di mana aku berada..sama ada nk g kije..nk melabur kt toilet..nk  masak..nk kluar ngOrat lelaki ensem yg lain..nk kentot..nk g bilik sebelah..nk kluar bilik..nk g dpur dlm rumah sendiri..nak..2..nak ni...pendek cite ..ape2 yang aku "NAK" buat..aku mesti punch cad dlu dekat dy...dlm erti kata lain..wat report hantar kt dy ( kirenya dy majikan aku la g 2)......SIgH~ tapi aku tetap ...................SAYANG KAN DY...........





aiseh...ase mcm artis je kan....wwiit......

wwwwwaahh....teror x haku..yer..haku la..aku yg amek pic ni taw..



p/s : nObody is perfect..luv him very deep..

kepada si hitam...vs..awang senandong..

dear si hitam..

Tunjuk Perasaan Ketidakpuasan

Merujuk kepada perkara di atas,saye Ratu cantek Malaysia (meh..muntah berjemaah ) bernumbor flat kan.....ingin mengungkapkan ketidakpuasan hati terhadap encik!

 2. Ini kerana, shaye rase diri shaye tidak layak untuk melakukan kerja di luar kawasan shaye. ditambahkan pula dengan faktor yang kuat lagi jitu,dimana encik dengan nyata dan jelasnya bukan bos kepada shaye.

3. lagipun kerja yang encik arahkan kepada shaye itu,sangat tidak mencabar minda shaye ,Dimana minda shaye yang hanya mampu membuat kerja ala-ala engineer mahupun dokter sahaja. Kalau kerja hanya lah copy dan paste jer, shaye rase encik tidak perlu membuang mase untuk menyuruh shaye.

4. Ini lagi menunjukkan sikap encik yang agak "GILE KUASE ". Encik di sarankan agar melantik ataupun mengupah pekerja baru untuk membantu en dalam melaksanakan tugas tersebut. Diharapkan apa yang shaye luahkan dapat membakar semangat encik ( sbnry aku saje nk bg ko pns..mcm aku gk)

Sekian. (xperlu tme kasih,ko yg patut ckp TQ ..huh!!!)


xikhlas daripada,


Dya..........

(ratu cantek..mOdel Of the year..pekerja cermelang lagi terbilang ...)

p/s : gangu mase tdo aku..hampeh!!!

im late again...n again...

hhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaiiiiiiisssssshhhh......jam menunjukkan pkul 8.19a.m (bullshit!!..aku msOk kije 8.30 hOkek!!)

statiOn bandaraya....pintu lrt blOm bkak ak aku dh bediri btOl2 dpn pintu..ade la..dlm 1 inci stgah lg muke aku nk melakat dkat pintu 2...bkak je....jeng2.....dgn pantas dan kelam kelibut..serabut..serabai....aku dan ain yusof (bukan nama sebenar ) memecut sepantas pellessiittt...kunon2 laju la 2...ekOt kn nk je ati aku melompat tangga agk2 10 ank tgga sekali..memandangkan KITE org memakai baju kurung ala2 beria mcm nk g kenduri..terutama ain..terpakse la kite org memusnahkn impian dan cita2 nk melompat kt ank tangga 2...hanya mampu berjalan dengan pantas...

biase kalo lalu jejantas..kite org jln dgn lenggang lenggok ala2 mas idayu la..ade la dlm mase 499 saat..( aku tipu je..dlm 5min la)...tp...td aku xdpt bayangkan..betapa laju ny kaki aku n ain, tangan kite org mmg dihanyunkan dgn agak cepat,pantas dan tuntas..bak kate pepatah kawan aku ni..hayunkan dgn tgn kuat.agk2 gaya pemain besbOl...bg mengekalkan mOmentumm (yer ank2..mOmentunm 2 adalah sejenis makanan yer..hmm..mcm big apple punye dOnut...aku tpu jer..pdn muke)..mcm dh nk berbelit sume urat2 sendi..urat urat halkum  dan otot2... dan segala wayar2 dkt kaki dlm organ2 aku..sume berselirat...mau gegar abdomen aku berjalan cenggitu..yela ..aku ase setengah saat je kte org lalu kt jejantas tu..( 2min jela)..d iringi dgn snOw...snOw.. (ujan rintis yg ase ny agak2 mcm kene baling dgn anak batu)..DUGAAN TOL!!!!!!!!!!

_____________________    7minit kemudian __________________________________________


huh!!!!!!!!!....xsgke..perjalan yg salu yg memakan mase 15 min...aku n ain bley catat rekOd..dlm mase 7 min je kiteorg dgn gaye merempit...akhirny sampai ke punch cad...agak2 sempat x???????????????


of cos la..................................



...............................................



......................................




.............................

............ kite oraang kan terrOrist ................................


mstla................................................................................ala2 SUPER..DUPER wOman...


.......................................................berjalan mengalahkan marathOn.....bOleh msOk bOok of recOrd ni..berjalan dgn kadar kelajuan 1000km/jam......pliz...pliz...msOkkn KAMI dlm book of record..spye kite org FEMES...mcm famous amos.....tlg la..(sambil hentak pale lutut ain dekat kedai nsi lemak luar pagar )


.............................

.........


.............................. yea ..................aku sgt sgt


lega.............................akhirnya...............kite.....................yeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaa...............


llllllleeeeeeeeeeeeeeeegggggggggggaaaaaaaaaaaanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............................



........................                                       ...................................

..............................T.A.K.   S.E.M.P.A.T...................................................

SHAYE ULANG LAGI SEKALI YER ADIK2............TAK SEMPAT...............................

NAK JE AKU BALING PUNCH CAD tu.........KE DAERAH,.......BALING, KEDAH.....


dgn hati dan iman  yang..teguh..dann..tabah..cekal...aku dan ain xhenti2 maki hamun...!@$#%$&^%&%&^**$%$@#%#%@$^&%&*&.............. yer bTol adik2..kakkk2 yg sdg berjln d uptown danaO kota 2...yer...mmg btOl...kiteorg xsmpt............lambat 2MIN jerrrrrrr  (2 min ni la mase kite org ngah mendaki anak tangge utk menuju ke office..kOnonny 2 la jln yg plg pintas berbanding nek lif)................ maka tertera la...8.32a.m.... yer...ni adalah kali ke 3...punch cad kteorg color ful g 2....ibarat idup yg penoh bewarna warni..

P/S : ......ain..ni bkn slh kite...ni slh punch cad..yg xpnh btol..jles ar 2..kite masok 8.30.. a.m